Notification

Започни сега

Visual

Нашата мисија - Вашиот развој!

Самодовербата не е нешто што може да се купи или продаде. Тоа е нешто што го откриваме во себе. Во Tupperware, ние веруваме дека самодовербата е драгоцена работа што доаѓа преку кога се чувствувате поддржани, разбрани и охрабрени во исто време. Затоа, наша мисија ја поставивме да ги поттикнеме нашите забавувачи на Tupperware да го достигнат својот целосен потенцијал, давајќи им самодоверба да успеат. Затоа нудиме бесплатна обука прилагодена на темпото на секој поединец и на различни теми, персонализирана поддршка и почести ролки и награди за секоја изведба. Верувајте во вашите соништа и можеби тие ќе се остварат. Верувајте во себе и тие сигурно ќе се остварат.

 

Сонувајте големи и контактирајте со нас сега!

Започнете како домаќин на Tupperware и добивајте, покрај вашиот стартен комплет, подароци и повластени тарифи низ нашата палета. Немате што да изгубите... освен простор во вашите шкафови!

 

тел/мобилен: +355682080080
е-пошта: info@tupperware.mk