Notification

Вашата кариера во Тапервер

Visual

ВОДЕНИ ОД НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Нашето зошто: Секој ден негуваме подобра иднина.

Сè во Tupperware е водено од желбата да се помогне да се заштеди време, пари, простор, храна и енергија.

Tupperware продолжува да иновира во корист на луѓето и нашата планета. Преку нашата деловна можност, ги подобруваме животите на поединците со значаен начин да заработиме пари и да влијаеме на нивните локални заедници. А она што не мотивира сите нас секој ден е да знаеме дека можеме да влијаеме на планетата на позитивен начин, со создавање еколошки решенија за складирање храна за да може да трае подолго, да го направиме транспортот на храна во движење полесен и помалку непотребен и подобрување на животот преку употреба на нашите производи.

Нашето како: Преку опсесија со дизајнирање иновативни, функционални и еколошки одговорни производи.

Ние се стремиме кон совршенство во функцијата и дизајнот, фокусирани на создавање иновативни производи кои ги решаваат потребите на денешниот потрошувач, а притоа имајќи го предвид здравјето на нашата планета во се што правиме

Нашето Што: Производи на кои луѓето сакаат и им веруваат.

Со децении, нашите производи го издржаа тестот на времето. Тие се пренесуваат низ генерации, доверливи придружници во кујната и домовите на милиони ширум светот - и ќе продолжат да бидат во годините што доаѓаат.

 

ВОДЕНИ ОД НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Ние го правиме она што е правилно. Зборуваме и дејствуваме со интегритет, разбирајќи дека секој од нас е одраз на брендот Tupperware.

Успеваме како тим. Ние веруваме во соработка, споделување идеи и заедничка работа за да ги постигнеме нашите заеднички цели.

Секогаш се подобруваме. Ние веруваме во излегувањето надвор од нашите комфорни зони, секогаш барајќи нови начини да се подобриме себеси, нашата работа и она што му го нудиме на светот.