Notification

За компанијата

Visual

Веќе 75 години, Tupperware дизајнира врвни решенија за домот и кујната за да помогне да заштедите време, пари, простор, храна и енергија кои се и функционални и еколошки одговорни. Пренесени низ генерации, нашите производи се доверливи придружници во кујните и домовите на милиони ширум светот - и тие ќе продолжат да бидат основни производи во годините што доаѓаат.

Денес, ние продолжуваме да се стремиме кон извонредност во иновациите за доброто на нашата планета и за нашите луѓе. Знаејќи дека можеме да направиме позитивно влијание врз поединците, нивните заедници и нашата планета, не мотивира да продолжиме да создаваме еколошки решенија за да се направи храната да трае подолго и да се направи транспортот на храна во движење полесен и помалку непотребен.

Горди сме што имаме повеќе од 8.500 функционални дизајн и корисни патенти за нашите кујнски и домашни производи ориентирани кон решенија. Секојдневно негуваме подобра иднина преку употребата на производите на Tupperware кои помагаат да се намали брзата храна и пластиката за еднократна употреба, обезбедувајќи подобра иднина за нашите семејства, нашите деца, нашите заедници и нашата планета.